Meniu

 

Salotos

Liežuvio salotos su totorišku padažu 4,20€

 

(Salotų lapų miksas, virtas jautienos liežuvis, šeri pomidorai, agurkai, ridikėliai, virtas kiaušinis, totoriškas padažas)
Trijų sūrių salotos su riešutais ir kriaušėmis 4,40€

 

(Salotų lapų miksas, ožkos, baltojo ir mėlynojo pelėsio ir sūriai, kriaušės, „vinegrette“ padažas)
Rūkytos lašišos salotos pagardintos bazilikų majonezu 4,60€

 

(Salotų lapų miksas, rūkyta lašiša, kepti pomidorai, kiaušinis pašė, ridikėliai, citrina, naminis bazilikų majonezas)
“Cezario” salotos su vištiena 4,20€

 

(Salotų lapų miksas, kepta vištiena, sūris „Džiugas”, skrudinta duona, paprika, medaus ir garstyčių padažas)
 

Sriubos

Kreminė raugintų pomidorų sriuba su saulėgrąžų pesto 2,30€

 

(Trinti rauginti pomidorai, prieskoniai)
Trinta moliūgų sriuba pagardinta pieno puta 2,30€

 

Flaki „varšuvietiškai“ 2,60€

 

(Jautienos skrandukai, kiaulienos kukuliai, aitrieji pipirai, šeri pomidoriukai)
„Żurek“ su namine dešra ir kiaušiniu 2,46€

 

(Tradicinė lenkiška rūgių raugo pagrindo sriuba)
Senosios Lenkijos delikatesas 3,20€

 

(Išskirtinis sultinys su avienos koldūnais)
 

Regioninės virtuvės patiekalai

Didžkukuliai su mėsa 3,62€

 

Bulvių plokštainis su karamelizuota šonine ir keptomis daržovėmis 4,20€

 

Bulviniai blynai su mėsa 4,20€

 

Bulviniai blynai su grietine 3,48€

 

 

Desertai

Lietinis „zabaglione“ su braškėmis 2,30€

 

(lietinis, trintų trynių kremas, naminė braškių uogienė)
Sūrio pyragas 2,46€

 

Krem brulle su karštomis uogomis 2,50€

 

Naminiai ledai 2,60€

 

(Virtuvės šefo gaminti ledai)
 

Užkandžiai

Silkės filė obuolių sidro užpile 3,50€

 

(silkė,svogūnai, obuoliai, linų sėmenų aliejus, kepta bulvė, grietinė)
Jautienos „Tartaras“ lenkiškai 5,20€

 

(su putpelių kiaušinio tryniu , ančiuviu, kaparėliais, raugintais agurkais, grūdėtomis garstyčiomis)
„Kašanka“ su lietuviška skrudinta duona 2,90€

 

(kraujinė dešra su vyne karamelizuotais šalotiniais svogūnais ir česnakais konfi)
Lietuviškų mėsų rinkinys 5,90€

 

(rūkytų mėsų asorti, naminės marinuotos daržovės)
 

Karštieji patiekalai

Kepti vištienos suktinukai 6,00€

 

((3 vnt.) įdaryti: sviestu, sūriu, grybais, bulvių piurė ir karamelizuotais burokėliais)
Kiaulienos suktinukas „Sakwa“ 7,10€

 

(kiaulienos išpjova įdaryta „Džiugo“ sūriu ir skilandžiu, keptos bulvės, skrudinti šakniavaisiai, pagardinta kepsnių padažu su žaliaisiais pipirais)
Karbonadas „lenkiškai“ 6,70€

 

(kiaulienos nugarinė, rauginti troškinti kopūstai su slyvomis ir obuoliais, bulvių košė)
Sterkas su pupų troškiniu 9,00€

 

(sterko filė, pupos, voveraitės, „ratatoille“ daržovių miksas, žaliųjų žirnelių ir salotų padažas)
Upėtakis pagardintas degintu sviestu su salierų šaknies kremu ir špinatų padažu 8,00€

 

(Upėtakio filė, špinatų-baravykų padažas)
Lašiša krevečių padaže 7,82€

 

(lašišos filė, krevėtės, švieži agurkai, ryžiai, šviežios daržovės)
Pipirinis jautienos išpjovos kepsnys 12,20€

 

(jautienos išpjova, keptos daržovės, įdarytos bulvės su šonine, pipirinis padažas)